Prijslijst Unishore Borduren

* Voor het omzetten van een logo in een borduurkaart vragen wij éénmalig €35,00. De borduurkaart blijft in ons bestand en wordt bij vervolgopdrachten weer gebruikt. Een borduurkaart is een eenmalige opmaakmodule waarmee we uw logo inlezen en gereedmaken om ingezet te worden in onze borduur machines. We kunnen uw logo inlezen van een .jpg of een .eps-bestand. Lever uw logo in elk geval aan in een zo hoog mogelijke kwaliteit.

De maximale afmetingen voor een borduursel is:

  • voor een borstlogo 8 x 12 cm (Lengte x Breedte)
  • voor een rug logo 16 x 24 cm (Lengte x Breedte)
  • voor een mouwlogo 7 x 10 cm (Lengte x Breedte)

Stap voor stap door ons bestelproces

Eenvoudig uw borduring online bestellen bij het product van uw keuze.

Wij hebben het in onze webwinkel gemakkelijk gemaakt voor u om een borduren te kiezen. Bij de producten die geschikt zijn om te borduren, staat de optie weergegeven en kunt u hiervoor kiezen door een vinkje te zetten bij “ja, ik wil dit product laten borduren”.

Stap 1: Kies het door u gewenste product
Kies bij het door u gewenste artikel, de beoogde kleur, de maat en het aantal dat u graag wilt hebben. Vink dan het vakje aan “ja, ik wil dit product laten borduren”.

Stap 2: Borduurspecificaties aangeven
Selecteer de plek waar u het borduursel graag wilt hebben op uw kledingstuk. U heeft twee keuzes: op de borst of op de rug. Vervolgens selecteert u het type borduursel: een logo of tekst.

Stap 2A: Tekst
Kiest u voor tekst dan kunt u de gewenste tekst intypen en een kleur van de tekst kiezen. U heeft op dit moment keuze uit 12 kleuren voor uw tekst.

Stap 2B: Logo
Kiest u voor een logo op de rug of op de borst dan kunt u hier het logo uploaden. Dit kan een .jpg (minimaal 300 dpi) of .eps bestand zijn. Hoe hoger de kwaliteit van uw geüploade bestand, hoe beter het is voor de detaillering. Op een beeldscherm lijkt een .jpg-bestand vaak goed en is uitstekend te gebruiken voor een website.

Maar voor drukwerk of borduren is een bestand van 300 dpi een vereiste. Mocht u hieromtrent nog vragen hebben, of u twijfelt aan het bestand wat u heeft, neem dan voor de zekerheid even vrijblijvend contact met ons op. Ons team zal u hierin graag adviseren.

Een korte toelichting over de bestandsformaten:
JPG-bestanden zijn meestal wel geschikt voor gebruik op het Internet maar hebben vaak een lage resolutie die niet geschikt is voor drukwerk. Dit wil zeggen lager dan 300 dpi. De meeste JPG-bestanden zijn dan ook druktechnisch niet geschikt.

PDF-bestanden zijn platform onafhankelijke bestanden. Ook hier is een verschil in kwaliteit mogelijk (beeldschermresolutie en druktechnische resolutie). Niet iedere PDF is dus hetzelfde en van een goed formaat om te kunnen drukken! PDF-bestanden kun je niet bewerken. Je kunt met Adobe Reader alleen PDF’s bekijken en lezen.

EPS- en AI-bestanden zijn druktechnische bestanden en alleen te openen door gebruikers van grafische programma’s. Deze bestanden zijn prima te gebruiken voor drukwerk. EPS & AI-bestanden zijn daarentegen niet te openen in een Officepakket.

PNG-bestanden zijn voornamelijk geschikt voor internet en hebben bijna altijd een lage resolutie die niet geschikt is voor drukwerk.

GIF-bestanden zijn eveneens alleen geschikt voor internet en hebben altijd een lage resolutie die niet geschikt is voor drukwerk.

Bij het borduren van een logo worden eenmalig startkosten berekend. Deze kosten zijn voor het maken van de borduurkaart. Deze borduurkaart wordt gemaakt van het logo zodat de borduurmachine het logo kan lezen. Een borduurkaart wordt dus maar één keer gemaakt en blijft in ons bestand voor eventuele volgende bestellingen.

Stap 3: Berekenen prijs borduursel
U ziet nu de meerprijs voor een borduursel op uw artikel verschijnen (dit zijn de eventuele startkosten, de prijs per stuk en de totaalprijs voor het borduren). Klik op de knop bestellen en u ziet de winkelwagen met het gekozen product en de borduurinformatie.

Pin It on Pinterest

Share This