Onze mogelijkheden

Van Kokskleding tot een cap. Wij kunnen bijna alles voorzien van een geborduurd logo of tekst. We gaven al aan dat we vele mogelijkheden hebben en willen we u toch graag even laten lezen wat wij daarmee bedoelen. Tenslotte kan iedereen dat zeggen. Wij voegen de daad bij het woord.

Kokskleding borduren

U heeft een restaurant, bistro of andere horeca onderneming en u wilt graag onderscheidend zijn. Dan is het goed om even na te denken over de kleding van uw medewerkers. Daar is natuurlijk veel in te verkrijgen. Maar echt jezelf in de massa onderscheiden doe je door uw bedrijfsnaam of logo te verwerken op de bedrijfskleding.

Een bedrijfslogo kan u bijvoorbeeld op de kleding laten persen. Maar om de uitstraling compleet te maken adviseren wij u om dit op de kleding te laten borduren. Het voordeel is dat het logo, of tekst, er altijd goed uit blijft zien hoe vaak je het ook wast. En het ziet er gewoon mooier, professioneler en gedetailleerder uit. We kunnen borduren op alle soorten kokskleding. Van schort tot muts.

Een cap met uw bedrijfslogo

Caps laten zich bij uitstek lenen om er een bedrijfsuiting op te laten zetten. Voor het bedrijfsuitje, als relatiegeschenk of omdat u gewoon trots bent op uw bedrijf. Caps zijn leverbaar in alle mogelijke kleuren en het logo borduren we op de voor- of achterkant. Wij leveren een totaalpakket en kunnen u caps aanbieden inclusief bedrukking voor een scherpe prijs. Borduren van caps gaat vanaf 10 stuks.

Badges in uw eigen stijl

Badges en emblemen worden opgemaakt in onze borduur configurator en bevatten zeer veel details en geven diepte aan uw onderwerp. Ander groot voordeel van een geborduurde badge is dat ze slijtvast zijn. We kunnen ze op meerdere manieren op uw kleding zetten. Met klittenband of met een plaklaag. U begrijpt dat ons advies is om ze op uw kleding te laten borduren. Vanaf 25 stuks.

Madeira Polyneon garen: de hoogste kwaliteit

Van topkwaliteit en ‘made in Germany by Madeira’. Dat is de Polyneon kwaliteit. Polyneon wordt door een speciaal door Madeira ontwikkelde Verstreckverfahren gefabriceerd.

Polyneon wordt bij Madeira op een speciale manier geverfde en is daardoor enorm chloor resistent. Om deze reden kan Madeira het zich veroorloven ook op de kleurkaart met chloorbestendig te pronken. Polyneon kan daarom aan extreme omstandigheden blootgesteld worden. Ander pluspunt is dat het over een mooie glans beschikt. Het is de eerste keuze voor sterk belastbaar garen en borduurwerk op textiel dat extreem vaak gewassen moet worden. Tot zelfs 95 graden. Onze keuze dus!

Pin It on Pinterest

Share This